Climatechnics: verwarming, warmtepompen en koeling in Zaventem

Contacteer ons

Ketel

Moet u uw ketel installeren, onderhouden of repareren  in Brussel of Wallonië? Onze gediplomeerde verwarmingsmonteurs grijpen snel in. Uw verwarmingssysteem is een middelpunt van uw huis en de installatie ervan vereist de tussenkomst van bekwame verwarmingstechnici. Onze specialisten zijn erkend door het Waals Gewest, wat veilig en kwaliteitsvol werk garandeert. Het onderhoud van uw cv-ketel is een wettelijke verplichting, dus laat deze één keer per jaar onderhouden door een professional. U vermindert het risico op koolmonoxidevergiftiging, verlaagt uw stookkosten en verlengt de levensduur van uw cv-ketel. Bij pech voeren wij ook 7/7 en 24/24 dringende herstellingen uit, zodat u niet zonder verwarming en warm water komt te zitten.

Warmtepomp

Climatechnics installeert lucht-lucht warmtepompen in heel België. Wilt u uw woning ecologisch, economisch verwarmen en genieten van een modern verwarmingssysteem? De warmtepomp is de ideale optie. Lucht-lucht warmtepompen gebruiken buitenlucht om uw huis of appartement te verwarmen. Ze putten daarvoor uit gratis energie, die de hele tijd en veel langer dan fossiele brandstoffen beschikbaar is. Warmtepompen kunnen ook een omgekeerde werking hebben en uw huis in de zomer koelen.

 

Onze warmtepompen zijn samengesteld uit een buitenunit en binnenunits die geplaatst worden in de vorm van wandunits, consoles, plafondlampen of kanalen. Onze experts adviseren u over het type unit dat u moet installeren op basis van uw ruimte, uw behoeften en uw budget.

Elektrisch paneel

Het elektrische paneel is een essentieel element en het hart van elke installatie. Hier bevinden zich alle noodzakelijke beschermingsmiddelen om de veiligheid van de inzittenden te waarborgen en elk risico op brand of elektrocutie te voorkomen. De stroomonderbreker beschermt uw elektrische circuit tegen overbelasting. In het geval van een stroomstoot wordt de stroomvoorziening afgesloten om de installatie te beschermen. De differentieelschakelaar detecteert ongebruikelijke spanningen en beschermt mensen tegen elektrocutie.

 

Het elektrische paneel moet correct worden bedraad, met inachtneming van de veiligheidsnormen. Het voldoet aan strenge eisen zoals minimale hoogte, stootbeveiliging of de aanwezigheid van een deur. Het wordt aanbevolen om de installatie toe te vertrouwen aan een gekwalificeerde elektricien die extra circuits, apparaten tegen overspanning of domoticafuncties kan integreren.

Split verwarming

Split  heating  is een verwarmingssysteem waarmee verschillende delen van een gebouw onafhankelijk van elkaar kunnen worden verwarmd. Het is ideaal voor huizen of appartementen met verschillende verwarmingsbehoeften in elke kamer. Door thermostaten te installeren, regelt u de temperatuur van elke kamer onafhankelijk.

Ventilatie en koeling

Climatechnics levert, installeert en onderhoudt koel- en vriessystemen. Wij werken zowel voor grote bedrijven die belangrijke behoeften hebben op het gebied van koelen en vriezen als voor de handelaar die een gekoelde vitrine in zijn verkoopruimte heeft. Van de eenvoudige koelkast tot de koelcel, ontdek onze apparatuur. Onze monteurs beschikken over alle certificeringen en zijn gespecialiseerd in de installatie, het onderhoud en de reparatie van koude apparatuur.

Wij werken met de volgende merken

Contacteer ons voor een offerte of interventie

Kantooruren: 8u00 tot 17u00 - interventie 24/24 en 7/7