Climatechnics: bedrijf gespecialiseerd in verwarmingsketels, warmtepompen en koelsystemen in Zaventem

Ontdek onze diensten Contacteer ons

Gediplomeerd verwarmingsingenieur
in Zaventem

Climatechnics biedt complete oplossingen voor uw verwarmings-, ventilatie-, koelings- en elektrische installatiebehoeften in Brussel, Wallonië en Vlaanderen. Ons gekwalificeerd team zorgt voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van ketels en warmtepompen, waardoor een optimale werking wordt gegarandeerd. U hebt koel- en vriesoplossingen nodig voor uw bedrijf? Wij begeleiden u bij elke stap, zodat u uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Installatie, onderhoud en reparatie van verwarmingsketels

Installatie, onderhoud en reparatie van warmtepompen

Installatie van elektrische borden

Koelapparatuur

Installatie van
sanitair

Persoonlijke service

Wij geloven dat wat dagelijks het verschil maakt, is de juiste oplossing die is aangepast aan uw situatie. We nemen altijd de tijd om uw behoeften en budget te analyseren om de juiste verwarming, warmtepomp of ventilatie te vinden. Met Climatechnics staat u er niet alleen voor en profiteert u van persoonlijk advies vanaf de keuze van uw product tot de installatie ervan.

 

Vertrouwde reparateurs bij panne

We weten dat u een druk leven hebt en dat een defect nooit prettig is. Wij grijpen 7/7 en 24/24 in en komen bij u thuis wanneer u maar wilt. Neem contact op met een erkend bedrijf dat snel schakelt voor het oplossen van problemen met uw ketel of warmtepomp. Onze tarieven zijn transparant. Neem contact met ons op voor een spoedafspraak.

Maak een afspraak

Kantooruren : 8u00 - 17u00 - interventie 24/24 en 7/7